Over Lichttechniek Terschelling

Visie
Lichttechniek Terschelling is een kartrekker als het gaat om duurzame verlichting. Wij geven de eilanders de mogelijkheid om een forse energiebesparing te behalen zodat het de weg naar zelfvoorzienendheid bevorderd.

Lichttechniek Terschelling bied een uitstekende prijs, kwaliteit en service  en voelt zich verantwoordelijk voor zijn invloed op het milieu. Hierdoor zullen wij er aan bijdragen dat Terschelling in korte tijd verantwoord over zal gaan op duurzame verlichting.

Voor nu en in de toekomst zal Lichttechniek Terschelling een stabiele en succesvolle speler zijn in de verlichtingswereld.

Missie
De verlichtingsinstallaties op Terschelling verantwoordelijk verduurzamen, dat is de missie.

Door betrokken te zijn met de klant en door bekend te zijn met de nieuwste ontwikkelingen zal er passend maatwerk worden geleverd en een optimaal resultaat.

Maatschappelijk verantwoord People planet profit Terschellingondernemen is verankerd in de bedrijfsvoering en dat dragen we ook uit. Lichttechniek Terschelling is ervan overtuigd dat wanneer er een juiste ballans is tussen mens, milieu en economie dit bijdraagt aan een betere wereld.

Strategie
Door korte terugverdientijden verkoopt de duurzame verlichting zich bijna zelf. Lichttechniek Terschelling geeft een overzichtelijk advies zodat u de keuze kan maken die het beste past bij uw situatie.

Door in de frontlinie te staan van innovatie, en processen te verbeteren zal Lichttechniek Terschelling het aanspreekpunt  in verlichting zijn op Terschelling.Plan do check act

De continue verbetering wordt
geborgd door toepassing van het principe ‘Plannen Doen Controleren en Bijstellen’.

Door intensive samenwerking met leveranciers en producenten blijven we op de hoogte van de nieuwste producten en technieken. Betrokkenheid, creativiteit en ruimdenkendheid komen tot de mooiste innovaties en oplossingen.

Door deze betrokkenheid en het toe passen van ketenoptimalisatie, van grondstofwinning tot recycling, zal er een bijdrage geleverd worden om tot een circulaire economie te komen.

Klik hier om naar de pagina over duurzaamheid te gaan.